A Genarrayt® Microarray fehérjechip alapú gépi ételintolerancia diagnosztika segítségével több, mint 200 élelmiszer kapcsán mutatható ki ételérzékenység avagy ételintolerancia:
agar-agar érzékenység | görögdinnye érzékenység | osztriga érzékenység |
ajóka érzékenység | gránátalma érzékenység | ökör hús érzékenység |
alfa-lactalbumin érzékenység | grapefruit érzékenység | ördöghal érzékenység |
alga espaguette érzékenység | gríz érzékenység | őszibarack érzékenység |
alga érzékenység (kék-zöld) | guajava érzékenység | padlizsán érzékenység |
alma érzékenység | gyömbér érzékenység | papaja érzékenység |
aloe vera érzékenység | hagyma érzékenység | paprika érzékenység (keverék) |
amarantusz érzékenység | hering érzékenység | paradicsom érzékenység |
ananász érzékenység | homár érzékenység | paradió érzékenység |
angolna érzékenység | hüvelykagyló érzékenység | petrezselyem érzékenység |
articsóka érzékenység | jucca érzékenység | pisztácia érzékenység |
avokádó érzékenység | juhtej érzékenység | pisztráng érzékenység |
ánizs érzékenység | kacsahús érzékenység | pohánka érzékenység |
árpa érzékenység | kacsakagyló érzékenység | polip érzékenység |
babérlevél érzékenység | kakaóbab érzékenység | ponty érzékenység |
banán érzékenység | kakukkfű érzékenység | póréhagyma érzékenység |
bárányhús érzékenység | kamilla érzékenység | pulykahús érzékenység |
bazsalikom érzékenység | kapor érzékenység | quinoa érzékenység |
béta-lactoglobulin érzékenység | káposzta érzékenység | rebarbara érzékenység |
borjúhús érzékenység | vöröskáposzta érzékenység | repcemag érzékenység |
bors érzékenység (fekete, fehér) | kapribogyó érzékenység | ribizli érzékenység |
borsmenta érzékenység | kardhal érzékenység | rizs érzékenység |
borsó érzékenység | karfiol érzékenység | rombuszhal érzékenység |
bölénytej érzékenység | kávé érzékenység | rozmaring érzékenység |
broccoli érzékenység | kaviár érzékenység | rozsliszt érzékenység |
burgonya érzékenység | kazein érzékenység | rőtvad érzékenység (szarvas-, őzhús) |
búza érzékenység | kecskehús érzékenység | ruccola érzékenység |
búzakorkorpa érzékenység | kecsketej érzékenység | sáfrány érzékenység |
cayenne bors érzékenység | kék kagyló érzékenység | sárgabarack érzékenység |
cékla érzékenység | kelbimbó érzékenység | sárgadinnye érzékenység |
cikória érzékenység | pénzkagyló érzékenység | sárgarépa érzékenység |
citrom érzékenység | kesudió érzékenység | spárga érzékenység |
cukkíni érzékenység | kiwi érzékenység | spenót érzékenység |
csalán érzékenység | bordás tök érzékenység | strucc hús érzékenység |
cseresznye érzékenység | kókusz érzékenység | sügér érzékenység |
csicseriborsó érzékenység | kóladió érzékenység | szardínia érzékenység |
csiga érzékenység (parti) | köles érzékenység | szeder érzékenység |
csirkehús érzékenység | kömény érzékenység | szegfűszeg érzékenység |
csuka érzékenység | komló érzékenység | szentjánoskenyér érzékenység |
curry érzékenység | koriander érzékenység (levél) | szerecsendió érzékenység |
datolya érzékenység | körte érzékenység | szezámmag érzékenység |
dió érzékenység | kukorica érzékenység | széles bab érzékenység |
disznóhús érzékenység | kuszkusz érzékenység | szilva érzékenység |
dorada érzékenység (aranydurbincs) | lazac érzékenység | szívkagyló érzékenység |
durumbúza érzékenység | lencse érzékenység | szója bab érzékenység |
eper érzékenység (földieper) | lenmag érzékenység | szőlő érzékenység |
édesburgonya érzékenység | lepényhal érzékenység | tarisznyarák érzékenység |
édesgyökér érzékenység | licsi érzékenység | tápióka érzékenység |
édeskömény érzékenység (gumó) | lime érzékenység | tárkony érzékenység |
sörélesztő érzékenység | lóhús érzékenység | tehéntej érzékenység |
élesztő érzékenység (sütő-) | majoranna érzékenység | tengeri fű érzékenység (alga wakame) |
faeper érzékenység | makadámdió érzékenység | tigrisdió / földimandula érzékenység |
fahéj érzékenység | makréla érzékenység | tintahal érzékenység (szépia, kalamári) |
fehér karóbab érzékenység | maláta érzékenység | tojás érzékenység (tojásfehérje, -sárgája) |
fehérrépa érzékenység | málna érzékenység | tonhal érzékenység |
fejes saláta érzékenység | mandarin érzékenység | torma érzékenység |
fekete áfonya érzékenység | mandula érzékenység | tönkölybúza érzékenység |
fekete ribizli érzékenység | mangó érzékenység | tőkehal érzékenység (fekete) |
fekete sügér érzékenység | marhahús érzékenység | tőkehal érzékenység (foltos) |
fekete tea érzékenység | mazsola érzékenység | uborka érzékenység |
fenyőmag érzékenység | mángold érzékenység | vaddisznóhús érzékenység |
fésűs kagyló érzékenység | menta érzékenység | vanília érzékenység |
fogolyhús érzékenység | méz érzékenység | vizitorma érzékenység |
fokhagyma érzékenység | mogyoró érzékenység | vörös chili érzékenység |
földimogyoró érzékenység | mogyoróhagyma érzékenység | vörös vesebab érzékenység |
füge érzékenység | mustármag érzékenység | vörösáfonya érzékenység |
fürjhús érzékenység | naphal érzékenység | zab érzékenység |
garnélarák érzékenység | napraforgómag érzékenység | zeller érzékenység |
gesztenye érzékenység | narancs érzékenység | zöld tea érzékenység |
ginkó érzékenység | nádcukor érzékenység | zöldbab érzékenység |
ginzeng érzékenység | nektarin érzékenység | zsálya érzékenység |
gliadin érzékenység | nyúlhús érzékenység | |
gomba érzékenység | olajbogyó érzékenység |
Ételintolerancia gépi diagnosztika – árak, helyszínek és bejelentkezés
Budapesten, Debrecenben, Dombóváron, Győrben, Gyulán, Miskolcon, Siófokon, Szolnokon és Veszprémben teljeskörű gasztroenterológiai rendelést, valamint Mohácson ételintolerancia központot üzemeltetünk.
Kollégáink mindent megtesznek, hogy mielőbb sorrakerüljön
Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, siófoki, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is!
Győri, gyulai és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon.