Az ételintolerencia gépi diagnosztikai vizsgálat eredményei rendkívül pontosan jelzik egyéni érzékenységünket az egyes élelmiszerekkel, alapanyagokkal kapcsolatban. A kapott eredmények alapján pontosan azonosíthatók azok az élelmiszerek, melyek problémát okozhatnak számunkra (megemelkedett, 60 U/ml feletti érték), melyek azok, melyek fogyasztásával óvatosan kell bánnunk (40-60 U/ml közötti határérték) és végül melyek azok, amelyek többé-kevésbé problémamentesek (normál, 40 U/ml alatt értékek). Az alábbi képre kattintva egy ilyen táblázatot nyithatunk meg.
Budapesten, Debrecenben, Dombóváron, Győrben, Gyulán, Miskolcon, Siófokon, Szolnokon és Veszprémben teljeskörű gasztroenterológiai rendelést, valamint Mohácson ételintolerancia központot üzemeltetünk.
Kollégáink mindent megtesznek, hogy mielőbb sorrakerüljön
Budapesti, debreceni, dombóvári, miskolci, siófoki, szolnoki és veszprémi központunkba bejelentkezhet munkanapokon, hétfőtől péntekig 09:00-17:00 között az (1) 413-2500 telefonszámon, vagy az interneten – egyes vizsgálatokra időpontfoglalással is!
Győri, gyulai és mohácsi központunkba a helyi kollégáknál jelentkezhet be telefonon.