A Genarrayt® Microarray fehérjechip alapú gépi ételintolerancia diagnosztikai rendszer (Gyártó: Cambridge Nutritional Sciences, Anglia) segítségével mintegy 220 élelmiszerre és alapanyagra mutatható ki ételintolerancia. A vizsgálat további előnye, hogy rendkívül részletes és pontos eredményekhez jutunk – lásd vizsgálati eredmény minta.

Ételintolerancia 220+ gépi
vizsgálatunk díja:
79.900 Ft

A vizsgálat csak néhány percet vesz igénybe. A vizsgálathoz kis mennyiségű vénás vér levétele szükséges. A levett vért elküldjük diagnosztikai centrumunkba, majd a kapott eredményt elküldjük Önnek e-mailben, illetve szükség szerint visszaküldjük az Önt kezelő orvoshoz, akivel részletesen meg tudják beszélni az eredményt és a személyre szabott kezelési lépéseket.

Az eredményeket a vér levételétől számított legfeljebb 15 napon belül bocsátjuk rendelkezésére. Amennyiben a vizsgálat eredményét hamarabb szeretné megkapni, kérje Expressz-vizsgálatunkat, ahol a vér levételétől számított számított 2-5 munkanapon belül rendelkezésére bocsátjuk az eredményeket. Az Expressz-vizsgálat akciós díja 94.900 Ft. Jelentkezni kíván Expressz-vizsgálatunkra? A jelentkezéshez kattintson ide!

Az ételintolerancia diagnosztika az alábbi Endomedix diagnosztikai központokban érhető el: Budapest XIII., Miskolc, Veszprém, Gyula, Győr, Siófok, Debrecen, Mohács és Dombóvár.
A vizsgálat díja egészségpénztári számlára elszámolható. A részletekkel kapcsolatban kérjük, forduljon közvetlenül kollégáinkhoz.

Emellett szükség és igény esetén örömmel állunk további szolgáltatásokkal is – például szakorvosi konzultációval vagy diétás tanácsadással – szíves rendelkezésére.

További részletek az Endomedix Orvosközpontokról
Az Endomedix diagnosztikai központok országos hálózatát azért hoztuk létre, hogy az állami ellátórendszer alternatívájaként kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással álljunk pácienseink rendelkezésére, biztosítsuk a pontos és gyors diagnózist, kezelést. További részletek: endomedix.hu

Ételintolerancia vizsgálat valós eredményét befolyásoló tényezők
Az ételintolerancia-teszt fals negatív eredményt adhat, ha valamilyen élelmiszert hosszabb ideje kihagy az étrendjéből. Ha szigorúbb diétát tart hosszabb ideje (például nem iszik tejet és nem fogyaszt tejtermékeket) akkor mindenképpen legalább 1 hónapig heti több alkalommal terhelni kell a szervezetet, hogy az antitestek termelése megemelkedjen és ez által valós eredményt kapjon.

Gyógyszerek közül csak a szteroidok és immunszupresszáns készítmények befolyásolják az eredményt. Ha ilyen gyógyszereket szed, feltétlenül jelezze a vizsgálat előtt. A Genarrayt® Microarray teljes teszt esetén 5 éves kor alatt nem ajánljuk a vizsgálatot mivel a gyermekek immunrendszere ilyen kis korban még nem fejlődött ki megfelelően. Terhesség fennállása esetén sem javasolt az ételintolerancia vizsgálatok elvégzése mivel a magzat fejlődő immunrendszere befolyással lehet a kapott eredményekre.