A Genarrayt® Microarray fehérjechip alapú gépi ételintolerancia diagnosztika segítségével több, mint 200 élelmiszer kapcsán mutatható ki ételérzékenység avagy ételintolerancia:

agar-agar érzékenység görögdinnye érzékenység osztriga érzékenység
ajóka érzékenység gránátalma érzékenység ökör hús érzékenység
alfa-lactalbumin érzékenység grapefruit érzékenység ördöghal érzékenység
alga espaguette érzékenység gríz érzékenység őszibarack érzékenység
alga érzékenység (kék-zöld) guajava érzékenység padlizsán érzékenység
alma érzékenység gyömbér érzékenység papaja érzékenység
aloe vera érzékenység hagyma érzékenység paprika érzékenység (keverék)
amarantusz érzékenység hering érzékenység paradicsom érzékenység
ananász érzékenység homár érzékenység paradió érzékenység
angolna érzékenység hüvelykagyló érzékenység petrezselyem érzékenység
articsóka érzékenység jucca érzékenység pisztácia érzékenység
avokádó érzékenység juhtej érzékenység pisztráng érzékenység
ánizs érzékenység kacsahús érzékenység pohánka érzékenység
árpa érzékenység kacsakagyló érzékenység polip érzékenység
babérlevél érzékenység kakaóbab érzékenység ponty érzékenység
banán érzékenység kakukkfű érzékenység póréhagyma érzékenység
bárányhús érzékenység kamilla érzékenység pulykahús érzékenység
bazsalikom érzékenység kapor érzékenység quinoa érzékenység
béta-lactoglobulin érzékenység káposzta érzékenység rebarbara érzékenység
borjúhús érzékenység vöröskáposzta érzékenység repcemag érzékenység
bors érzékenység (fekete, fehér) kapribogyó érzékenység ribizli érzékenység
borsmenta érzékenység kardhal érzékenység rizs érzékenység
borsó érzékenység karfiol érzékenység rombuszhal érzékenység
bölénytej érzékenység kávé érzékenység rozmaring érzékenység
broccoli érzékenység kaviár érzékenység rozsliszt érzékenység
burgonya érzékenység kazein érzékenység rőtvad érzékenység (szarvas-, őzhús)
búza érzékenység kecskehús érzékenység ruccola érzékenység
búzakorkorpa érzékenység kecsketej érzékenység sáfrány érzékenység
cayenne bors érzékenység kék kagyló érzékenység sárgabarack érzékenység
cékla érzékenység kelbimbó érzékenység sárgadinnye érzékenység
cikória érzékenység pénzkagyló érzékenység sárgarépa érzékenység
citrom érzékenység kesudió érzékenység spárga érzékenység
cukkíni érzékenység kiwi érzékenység spenót érzékenység
csalán érzékenység bordás tök érzékenység strucc hús érzékenység
cseresznye érzékenység kókusz érzékenység sügér érzékenység
csicseriborsó érzékenység kóladió érzékenység szardínia érzékenység
csiga érzékenység (parti) köles érzékenység szeder érzékenység
csirkehús érzékenység kömény érzékenység szegfűszeg érzékenység
csuka érzékenység komló érzékenység szentjánoskenyér érzékenység
curry érzékenység koriander érzékenység (levél) szerecsendió érzékenység
datolya érzékenység körte érzékenység szezámmag érzékenység
dió érzékenység kukorica érzékenység széles bab érzékenység
disznóhús érzékenység kuszkusz érzékenység szilva érzékenység
dorada érzékenység (aranydurbincs) lazac érzékenység szívkagyló érzékenység
durumbúza érzékenység lencse érzékenység szója bab érzékenység
eper érzékenység (földieper) lenmag érzékenység szőlő érzékenység
édesburgonya érzékenység lepényhal érzékenység tarisznyarák érzékenység
édesgyökér érzékenység licsi érzékenység tápióka érzékenység
édeskömény érzékenység (gumó) lime érzékenység tárkony érzékenység
sörélesztő érzékenység lóhús érzékenység tehéntej érzékenység
élesztő érzékenység (sütő-) majoranna érzékenység tengeri fű érzékenység (alga wakame)
faeper érzékenység makadámdió érzékenység tigrisdió / földimandula érzékenység
fahéj érzékenység makréla érzékenység tintahal érzékenység (szépia, kalamári)
fehér karóbab érzékenység maláta érzékenység tojás érzékenység (tojásfehérje, -sárgája)
fehérrépa érzékenység málna érzékenység tonhal érzékenység
fejes saláta érzékenység mandarin érzékenység torma érzékenység
fekete áfonya érzékenység mandula érzékenység tönkölybúza érzékenység
fekete ribizli érzékenység mangó érzékenység tőkehal érzékenység (fekete)
fekete sügér érzékenység marhahús érzékenység tőkehal érzékenység (foltos)
fekete tea érzékenység mazsola érzékenység uborka érzékenység
fenyőmag érzékenység mángold érzékenység vaddisznóhús érzékenység
fésűs kagyló érzékenység menta érzékenység vanília érzékenység
fogolyhús érzékenység méz érzékenység vizitorma érzékenység
fokhagyma érzékenység mogyoró érzékenység vörös chili érzékenység
földimogyoró érzékenység mogyoróhagyma érzékenység vörös vesebab érzékenység
füge érzékenység mustármag érzékenység vörösáfonya érzékenység
fürjhús érzékenység naphal érzékenység zab érzékenység
garnélarák érzékenység napraforgómag érzékenység zeller érzékenység
gesztenye érzékenység narancs érzékenység zöld tea érzékenység
ginkó érzékenység nádcukor érzékenység zöldbab érzékenység
ginzeng érzékenység nektarin érzékenység zsálya érzékenység
gliadin érzékenység nyúlhús érzékenység
gomba érzékenység olajbogyó érzékenység

Vissza: Ételintolerancia gépi diagnosztika – árak, helyszínek és bejelentkezés